Han vann!!


tyskland 127tyskland 135

Tjena mors världen!!

Fatta vilken flax vi har haft idag! Och vilket väder, det är ju nästan så man inte vill åka hem till Sverige igen, trots att jag har hört att vädret ska vara lika fint som här! Typ andra gången i år som jag solar!! Men vem bryr sig om solen idag?!

Det viktigaste är ju att våran uppfödning vann sin avdelning, de hade delar klassen i två delar och han startade i den andra delen och gjorde en så fin runda idag att han lyckades kamma ihop 9,1/10 och det räckte till seger i den avdelningen! 🙂 Det var en häst som fick bättre i den första avdelningen, 9,2 så han blev tvåa i hela klassen. 🙂 Men samtidigt så startade han så sent att banan nog hade var betydligt sämre än i början, hade han startat först hade han kanske fått ännu bättre poäng! 😉

Men helt otroligt att som enda svenskauppfödda häst, som nu står i Norge kan åka ner till Tyskland och slå nästan hela den tyska unghästeliten i fälttävlan! Wow så att säga! 😉