Söta hundar!


God kväll kära läsare!

Hade verkligen hoppats på att kunna få internet, det står att det ska finnas men det är ingen här längre, utom en yngre kille, tror han är son till paret som äger gården, men han kunde inte hitta lösenordet till det, så tyvärr får ni inte se detta förrän imorgon natt!

Idag har det inte gått sådär himla bra, våran uppfödning fastnade i botten på vattenhindret så han snubblade och slängde ryttare rätt i vattnet, hon blev blöt! 😉 Men vi var ganska deppiga där en stund, hur kul är det liksom att åka i så himla många timmar för att se honom och så går har och blir diskad( på alla sätt!) i första klassen liksom. Men efter att ha pratat med ägare fick vi reda på att detta bara var en testrunda och han kommer göra om alltihop i morgon!! Woho! Snacka om att stämningen höjdes ganska många snäpp!! 😀

Sen tittade vi också på en bror till Sir Cisco som hette Silver Dream, gick 4års dressyren, jätte fin tog flera bilder:
 tyskland 066

tyskland 070tyskland 099

Tyvärr gillade inte domarna riktigt typen annars fick han jättebra poäng!

Men nu har jag ju helt tappat ämnet, jag skulle ju berätta om alla underbara hundar som var överallt! 🙂 Det var så himla söta hela bunten! 🙂 Och massor med valpisar!! Vill ha:

tyskland 065tyskland 116

Denne hade haft så  tråkigt att den grävt håll! 😉 Hihi så charmig! 😉

 

tyskland 119

Näpp i morgon ska jag upp supertidigt så nu måste jag nanna! Hinner nog inte skriva i morgonbitti, vi ska dit supertidigt, och allt ska ju packas! Men vi ses efter tävlingarna på vägen hem! 🙂

Puss