Lovely Lugg!! 2


Håret torrt, innan jag kände av medlet i nacken! 

Håret nu! 😉 Happy! 🙂

Hihi nu är det klippt! 😉 Jag är såå himla nöjd! Love my new hair! 😉 Dock fick jag kvar lite blekmedel i nacken, det kliade så jag höll på att bli knäpp! Synd på det nystylade håret, men strunt samma, är helt kär i luggen! 😉 Och håret känns så jäkla mycket fräschare! Ingen svinto kvar! 🙂

Nu är vi på väg till Tyskland! Ser ut som vi ska bo på en gård så chansen för internet ser väldigt låg ut! 🙁 Men tänkte jag skulle skriva blogginlägg varje dag och publicera allihop när jag kommer hem, så får ni massor att läsa på fredagnatt! 😉

Ha en underbar fortsatt vecka! Det ska jag ha!

😉 Puss


2 tankar om “Lovely Lugg!!

  • Linnea

    Supersnyggt!! 😀
    Kan du inte platta det bara en gång? Skulle va sååå fint 😀

    Emily: Tack så mycket! 🙂 Vill helst inte ha några värmeverktyg i håret just nu, det är fortfarande lite skört, men den 7 oktober kommer jag ju göra en brazilian blowout och då kommer ju håret bli superrakt, så jag hoppas du kan hålla dig tills dess! 😉 Puss

Kommentarer är stängda.