Långa timmar i en bil


mammaskamera 120

God kväll kära läsare!

Nu är vi äntligen framme vid den lilla gården där vi ska sova! Det är urmysigt här och vi har en egen liten lägenhet, två rum och kök. Allt är nyrenoverat och det ser superlyxigt ut, här kommer vi sova som prinsessor! 🙂 Lite kallt kanske, typ ingen värme på alls?! Men det är tjocka goa täcken så det löser sig nog! 😉

Efter att ha suttit i bil i drygt åtta timmar känner jag att jag aldrig vill sitta igen! Har så jäkla ont i rumpan att det inte är klokt! Ajaj!! Och ett baksäte är verkligen inte gjort för att någon ska sitta där så himla länge direkt, det är så rakt att man får ont i nacken för att man sitter och böjer fram den lite hela tiden! Hmf! Men det kommer ju bli en hem resa också….

Nu måste jag sova, helt slut! God natt!

Puss