En läskigt förväntansfull moi!


God morgon världen!!

Sitter här och är jätte taggad!! Synd det inte var likadant igår! Då hände det inte mycket, sprang typ runt och vände upp och ner på hela lägenheten för att hitta ett jäkla nagellack! Som dessutom skulle vara till tånaglarna, så egentligen hur jäkla viktigt var det?! Haha men jag kunde inte släppa det, hittade de iaf, i mina vinterskor av alla ställen! :S Så det var allt jag hann med i går, älsklingen började ju tidigt idag, så var tvungen att gå och lägga mig tidigt, ville ju liksom hinna krama honom minst hundra gånger innan han åkte till jobbet eftersom vi inte kommer att ses förrän på fredag nästa gång!

Som tur är ju att jag har haft massor med tid över nu på morgonen, så nu har jag två ögonbryn igen istället för två buskar, eller en! 😉 Har precis lagt en lermask också, sen blir det på med aloe vera och börja packa alla kläder och grejer jag ska ha med! 😉 Tänkte vänta med sminkningen till efter att jag varit i stallet, onödigt att förstöra den! 😉

Nu är det bara tre timmar kvar till jag ska sjunka ner i frisörstolen och bli förvandlad! 😉

Puss