Lite väntan men resultatet kommer bli så himla mycket roligare!


Tjena mors alla underbara läsare!

Blev inget frisörbesök idag, men ska dit på onsdag stället! Och efter det ska jag följa med mamma till Tyskland! Wii! Ska bli så himla roligt! Vi ska med till Bundeschampionatet och kolla in toppeliten bland unghästar i Tyskland, kommer bli superspännande! 🙂

Edit: Ännu mer spännande är ju att en av våra uppfödningar, Sir Sisco ex San Diego E, ska vara med! Och är ganska säker på att vi är de enda svenskarna som har med en uppfödning! 🙂 Läs mer om det på Equistrian.

Dock finns det en risk att jag inte kommer kunna blogga där nerifrån, i så fall blir det ett litet blogguppehåll här mellan onsdag eftermiddag till fredag natt men sen kommer det komma massa spännande inlägga av hela den otroliga upplevelsen i Tyskland, allt från läckra hästar till shopping! 😉 Nu kanske jag äntligen får köpt mig en ny handväska! Denna förra kom ju också från Tyskland! Det har ett jätte spännande utbud där nere, alltid kul att köpa saker som inte alla har här i Sverige! 😉

Tur att jag jobbat så mycket förr förra månaden att budgeten håller till denna spontanresa! 😉

Nu ska jag, efter alla inspiration jag fick från hårtidningen jag köpt, gå in och experimentera med sminket! Sotade ögon är ju så himla snyggt under en lugg så det har första tjing! Bilder kommer sen! 😉

Puss