Klar!!


Åhhh!! Det är så jäkla skönt, arbetet är klart och inlämnat! Nu är det bara att vänta ett par veckor så får man reda på om läraren gillat det eller ej! Men nu är det iaf 5 sidor längre så det är bara att hoppas på bra resultat, den som lever får se! 😉 Nu sitter jag och tittar lite smått på den nya kursen som börjar i morgon, men får nog ta och kolla på det i morgon istället för jag känner att huvudet inte orkar med mer plugg idag!

Ska åka ut till stallet nu och titta till Laura så benet fortfarande är fint, sen vet jag inte direkt vad jag ska göra med resten av kvällen hade velat fira lite men ska ju jobba i morgon så det får helt enkelt vänta! Nu sitter jag bara och ser fram emot min hår förändring imorgon, sitter och drar i min haklånga lugg i morgon ska den bli bra mycket kortare! Klipp klipp! 😉

Tack så mycket, för alla kommentarer om luggen, ni gör det så mycket lättare för mig! 😉 Nu är bara frågan om den ska vara tunn eller tjock, haha såå många val! 😉

Puss