Ny skrivare!


Tjena mors!

Knäppt väder det har varit idag! Åkte ut skittidigt till stallet för att ta av hästarna regntäckena då det var skit varm i morse!  Sen tog det inte många timmar innan det började regna! Och efter det blev det skitvarmt igen och nu är det tillbaka till regn igen! Det är ju inte lätt att ha rätt kläder på hästarna då!

Jaja annars har inget direkt spännande hänt idag! Ska ut till hästarna strax dags för Laurapyssel, sista dagen för medicinering idag, hoppas nu det håller i sig bara!

Nej vänta en spännande grej har hänt idag, vi har köpt en skrivare! Wow va! 😉 Haha nä men vi kom fram till att vi behövde en då vi båda två hade saker vi skulle skriva ut! Måste ge lite vuxen poäng! 😉

Var skönt att få ut värdechecken över Brazilian Blowouten, kostade ju ändå 900:- efter frisören på måndag ska jag ringa dit! 😉 Kommer bli så jäkla spännande att gör den, kommer göra ett litet reportage över det så alla ni som är sugen på att gör det vet vad ni ger er in på! 😉

Nu måste jag åka ut till stallet innan det blir beckmörkt ute!

Puss