Lugg? 3


Ska ju klippa håret också i veckan, och färga så jag tänkte göra det före Blowouten, för annars är jag rädd att blonderingen ska förstöra resultatet igen! Och nu har jag börjat fundera på om jag ska klippa lugg igen, har haft lugg under nästan hela min uppväxt, mamma tyckte jag var finast i det så det var de det blev! 😉 Det var inte förrän jag gjorde ”tonårsrevolt” och bestämde mig för att jag minsann inte skulle ha lugg som luggen försvann. Nu är jag dock sugen på förändring så jag kanske skulle ta och klippa lugg igen?! Har inte riktigt bestämt mig, den största anledningen att inte göra det är ju att det är ganska mycket jobb med den, särskilt som mitt hår växer som ogräs, så är jag lite rädd att den kommer växa ner i ögonen på mig hela tiden.

Samtidigt hade det varit ganska trevligt att få lite mer av en frisyr och inte som det är nu, bara långt hår liksom! hmm, har lite bestämmelseångest, fast å andra sidan eftersom mitt hår växer så fort, så gillar jag den inte växer den snart bort igen! 😉

Vad tror ni, hade jag passat i lugg? Hade tänkt mig något sånt här i så fall;

     

Reese färg är också super fin! 🙂

Puss


3 tankar om “Lugg?

Kommentarer är stängda.