Förvirrad!


Alltså tjena eller något, nu blev jag helt förvirrad! Var helt säker på att jag skrivit ett långt morgoninlägg, om hur glad ja var att Laura nu verkligen ser ut att återhämta sig, men när jag tittade bland inläggen existerade det inget?!

Den dumma blondinen har gjort det igen alltså! Ibland undrar jag om det verkligen finns något där på insidan! Jaja nästa vecka ska jag ta hand om utsidan iaf! Jag ska klippa, färga och kanske en sak till men den vågar jag inte berätta för er än ifall ni snor den från mig! 😉 Återkommer mer om det ikväll! Vågar börja fundera på det igen nu när Laura ser så himla mycket bättre ut, ville liksom inte kasta ut pengar på mitt hår ifall Laura snabbt skulle bli sämre och jag var tvungen att köra henne till djursjukhus liksom, känns ju som hon är viktigare än de döda stråna jag har på huvudet så att säga! 😉

Men Laura är verkligen en riktigt fajter, så hon lär bli kvar ett riktigt bra tag till, så fort såret har läkt och svullnaden gått ner måste jag börja rida henne igen, för hon börjar bli explosionsartad! 😉

Nä nu sitter jag ju på jobbet och plikten kallar!

Se u Later!

Pus