Brazilian Blowout


Hello Hello!

Efter allt slit på jobbet tyckte jag att jag förtjänade lite ompyssling, eller ja, snarare efter en del påtryckningar av älsklingen, han är så underbar, bestämde jag mig för att slå till på ett superbra erbjudande på groupon. Har varit med där rätt länge men aldrig beställt något, men då jag länge gått och drömt om att göra en Brazilian Blowout, kunde jag inte låta bli att köpa en deal med just det för bara 899:-, alltså med tanke på att de kostar minst 3000:- i vanliga fall, så är det ju snorbilligt! 😉 Kan väl säga att jag skulle behöva bli ganska snuskigt rik för att lägga originalpriset för blowouten.

Jaja nu ska jag sluta snattra om mig själv, ville ju bara tipsa om dealen, då den går ut 24 i natt så vill jag ju få ut detta så fort som möjligt, så ni också kan ta del av de superbilliga erbjudandet! 🙂 Dock måste ni nästan bo i Skåne då dealen gäller på en salong i Lund! Eller så får ni komma ner! 😉

Så här står det i annonsen:

Det här får du:
 • Prova senaste Hollywoodtrenden
 • Gör ditt hår rakt, mjukt, glansigt och frissfritt helt utan slitage
 • Slipp rakföning, plattänger och tidskrävande styling
 • Resultat som håller upp till 3 månader
 • Certifierad Brazilian Blowout-salong
 • Värdechecken finns på ditt Groupon-konto dagen efter dealen avslutats
Det finstilta:
 • Giltig i 6 månader.
 • Gäller vid tidsbokning på tfn: 046-14 57 50.
 • Uppge Groupon samt din säkerhetskod vid bokning.
 • Eventuell avbokning måste ske senast 24 timmar före bokad tid annars förfaller värdechecken.
 • Behandlingen tar ca 1,5 timme.
 • En värdecheck per person, men köp gärna fler till vänner.
 • Max: 200 Groupons.

Klicka här för att komma direkt till dealen:

http://www.groupon.se/in/.94EBin?nlp 

Kommentera gärna om ni köper, så kanske vi kan gå dit tillsammans, mycket roligare att vara flera stycken! 🙂

Puss