Lauras nya grimma!


God kväll världen!

Är så himla uppåt just nu! Lauras ben har äntligen blivit mindre! Känns så underbart att hon är på bättringsvägen! Kanske finns det fortfarande en chans att hinna med mitt mål att komma ut på en tävling iår! 😉 Haha nä just nu skit jag fullständigt i tävlandet bara Laura blir frisk och mår bra är jag lycklig! Känns i alla fall väldigt skönt att hon inte har en gnutta ont av sitt ben trots att det är tjock, sista gången jag släppte ut henne fick hon frispel och galopperade ut och bockade å hade sig knäppa hästen! 😉 Sen for hon ner på backe och rullade sig! Hehe så ont gör det ju inte, hoppas bara hon inte överanstränger sig, men hon borde väl vara tillräckligt gammal och vis för att låta bli!

Laura fick förresten en ny grimma idag också! Efter allt regnande hade nosludden på hennes gamla grimma blivit alldeles svampig! Den behövde verkligen torka så hon fick en ny fin i mörkblått, hittade den på Granngården i Sjöbo kostade bara 89:- skit fin och passade min docka helt perfekt även om hon var lagom sugen att posa för kameran i den! 😉

Det enda som är lite sorgligt är att pluggandet har blivit lite åsidosatt, så i morgon direkt efter att jag varit i stallet och tittat till docka ska jag hem och plugga som en galning vill hinna lämna in uppgiften innan helgen så plugga plugga plugga! Eller ja egentligen är det bara två sidor jag måste fylla med hälsorappakalja! Haha det löser sig nog, det som tar längst tid är att få mig själv att ta tag i det! 😉

Haha nä nu ska jag göra kvälls callanetics och gå och lägga mig! sov gott!

Puss