Iskalla händer och dödsrädsla!


Morgon, tänker inte säga att den är god för just nu tycker jag verkligen inte det! Visst det kunde varit värre, med det kunde också varit väldigt mycket bättre!!

Egentligen är mina händer inte särskilt kalla temperaturmässigt men då jag har masserat min älskade Lauras svullna ben med liniment känns de iskalla! Laura har antagligen fått en spark i hagen så hon har fått ett litet sår precis över hasen på ena bakbenet, vilket har lett till att benet från hasen och ner till kotan är tjockt! Lymfangit är det värsta jag vet, men jag hoppas verkligen att hon bara är svullen! och att det går ner snart, som tur är har hon inte ont i alla fall. Är livrädd för att detta ska bli nådastöten, har varit så mycket med Laura nu, tillslut kommer det ju bli för mycket för henne, vill verkligen inte förlora min tant!

Nä nu ska jag åka till mamma och hämta socatyl till såret, och mina nya läckra ridbyxor, måste bara få tag i henne först, kanske hinner med lite callanetics innan, fast jag är inte särskilt upplagd för det egentligen..

Puss