I’m Free!!


     

God morgon världen!

Det är så jäkla skönt för idag har jag inte ett enda krav på mig överhuvudtaget! Inget jobb, inget plugg på resten av vecka!! Sååå skönt! Detta blir min semestervecka! Vädret är ju underbart så det kan ju inte bli mycket bättre än så här! 😉

Haha okej det varade ju länge fick precis ett nytt datum för inlämnandet av en uppgift som jag helt missuppfattade! 😉 Haha ibland är jag ju så dum. Men iaf nya inlämningsdatumet är på söndag, men vill helst få in den så fort som möjligt, för godkänt i den kursen krävs för att kunna fortsätta nästa termin, så jag ska sätta igång med den direkt, blir jag klar idag(vilket jag verkligen hoopas på), får jag ju semester resten av veckan iaf! 😉 Hade varit skönt!

Jag som hade tänk ha spa och rid dag idag ju! jaja det får bli i morgon, eller ja rida vill jag gärna hinna med men spaet får vänta tills imorgon! Nä nu är det dags att sätta igång med pluggandet, har en del att försöka kom in i, var ju ändå ett par månader sen jag gjorde den förra gången så jag vet knappt vad det handlar om! 😉

Gårdagens och dagens outfit kommer lite senare!

Puss