Att så lite kan göra så mycket!


Helt otroligt vad mycket unga tjejer det finns som kan tänka sig att åka till Malmö för en pytteliten chans att få bli modell, jag dömer verkligen inte någon, är ju själv här, men tänker nog mest kolla in spektaklet och komma fram till att en internet anmälan är nog en bra idé! 😉

Triangeln som dessutom inte längre är det mest intressanta stället i Malmö, är lite nergånget i kanten, så kan man nog räkna med att det är fler unga tjejer här nu är det är shoppande människor på en hel vecka.

Känns kanske lite fånigt att backa ur nu när jag ändå är här men vi får se, just nu betraktar jag det på lite avstånd, hoppas att alla drömmande flickor får de svar de vill ha eller inte ha hyfsat snart så det kanske blir lite mindre folk och jag kan se min chans.

Förresten så Kensa för en stund sen vackrare på bild än i verkligheten. 😉 taskigt jag vet men sant. 😉 I can do better! 😉
Puss