Dagen före…


God förmiddag på er alla!

Urk! Idag är sista dagen före tentan, börjar bli skitnervös! Tänk om jag inte kan tillräckligt mycket imorgon?! Kris!! Hatar mig själv för att jag inte kom upp före halv tio idag, hade satt klockan på åtta men tydligt ville min kropp inte vakna då, för jag har inte ens ett minne av att jag stängde av larmet! Alltså det är ju inte lätt när till och med min kropp och undermedvetna motarbetar mig! Även vädret är ju lagom snällt, helt underbart och jag måste sitta inne och plugga! Tack liksom!! Gud vad jag längtar till den här tiden ill imorgon, då är tentan slut och förhoppningsvis har jag klarat den med glans! 😉

Nä dags att plugga tills jag spyr sen ska jag ut till hästarna och rida en stund innan det blir hem och plugga tills jag spyr en gång till! Och dricka massor med kaffe!!

Puss