Studiefunderingar på jobbet!


Tillbaka på jobbet igen, jag som trodde jag inte skulle jobba mer för än om över en vecka det kan verkligen förändras fort. Hade ju egentligen behövt all tid jag kan få till att plugga men en extra natt sitter ju aldrig fel på lönekontot och jag har faktiskt hunnit längre än jag räknade med, med studierna! 🙂 känns faktiskt som jag kan hinna klart med allt. 🙂 Kan bara inte förstå hur jag ska komma ihåg allt om minsta lilla detalj i människokroppen på samma gång liksom. :S

Jaja sålänge jag kommer ihåg tillräcklig för att bli godkänd är jag nöjd! 😉 Och jag tror chanserna är mycket större denna gång än den förra! 😉 Men jag har lovat mig själv att det blir den sista omtentan jag gör, så mycket pengar att slänga ut i onödan! Och så mycket onödig stress och dubbla pluggande, är mycket trevligare att få det klart med en gång och sen gå vidare! Detta år ska jag ha en mycket högre pluggmoral, men det blir ju lättare i år när jag inte behöver plugga två utbildningar på en gång. Eller ja enklare vet jag inte, på grund av en skit taskigt lärare måste ju plugga en kurs extra sen blir det ju examensarbetet också, phu det kommer bli tung. Men bara ett år kvar iaf. Sen ska jag nog inte plugga mer på ett jäkla bra tag!!

Plikten kallar!
Puss