Mer pluggande!


God morgon världen!

Sitter här och är inne på min tredje kopp kaffe, börjar bli ganska hypad! Gillar att jag fortfarande kan får den effekten, fast det kommer gå över så fort jag äter frukost, men det får nog vänta lite till, vill vara toppad en stund till! 😉 Tänkte att jag måste skriva en lite bloggtruddelutt innan jag gräver ner mig i studierna ännu en gång, vill hinna med resten av föreläsningarna idag, men vi får se hur det går med de! 😉 Hade varit skönt att ha de avklarade så jag hade allt fakta jag behöver nerskriven så jag i morgon bara kan sitta och försöka banka in den i huvudet och på söndag sitter och träna på övningstentor! Hade varit perfekt, men vi får se hur det går med det! 😉

Men innan jag går tillbaka till berget med fakta som jag verkligen bävar mig för, ska jag göra morgoncallanetics! 😉 Ryggen har blivit bättre igen men ska nog försöka ta det lite försiktigare iaf! 😉

Gud jag längtar verkligen tills juli nästa år när studierna är över och jag äntligen kan andas ut! Hade varit underbart! Jaja den dagen kommer, back to study!

Puss