Plugga plugga plugga!


God kväll gott folk!

Idag har jag typ enbart ägnat mig åt att plugga, det är verkligen råpluggning som gäller just nu! Känns som det snart kommer börjar rinna fakta om människans antonomi ur öronen på mig! Så många ord på olika ämnen i kroppen och så många olika processer som sker! Hur i hela friden ska jag komma ihåg allt??? Kan inte jag få ha med mig en liten fusklapp på si så där en 10 sidor under tentan?? 😉

Men i mitt pluggande kom jag fram till en slutsats, förutom att jag borde har börjat mycket tidigare och sluppit en del stress, att vi hade mått så jäkla mycket bättre utan de Endokrina (Hormon) systemet, jag hade iaf tycket det var himla skönt att slippa alla humörsvängningar upp och ner hela tiden, och en blodsockernivå som far upp och ner och gör mig gottesugen. Nä vi hade mått så himla mycket bättre då! 😉 haha en liten stund iaf! 😉

Nä nu ska jag ta och bädda ner min sönderkokta hjärna så ses vi imorgon, utvilade och pigga! 😉

Puss