Min stackars rygg!!


God morgon världen!

Igår sträckte jag mig i ryggen på något konstigt vis när jag gjorde morgoncallaneticsen, antagligen pressade jag kroppen lite för mycket, övningarna är ju ganska kraftfulla och i videon upprepar hon ju gång på gång att man ska ta det försiktigt, ändå vill jag övergöra det för att få så snabba resultat som möjligt, stupid me!

Så det fick jag betala med att gå och ha ont hela dagen, och såklart lyckades jag på jobbet sträcka mig igen, när smärtan äntligen började avta! Sååå irriterade, så nu har jag ont igen! 🙁 Så morgonens callanetics får göras med största försiktighet, vill inte missa en enda, då jag just kollade upp att castingen i Malmö på måndag inte började förrän 15 och vara till 17 så jag borde hinna dit efter tentan på måndag, om jag bara är tillräckligt förberedd till tentan så jag kan avklara den snabbt! 😉 Detta gav mig ett väldigt peppande skäl att plugga ordentligt! 🙂 Och att träna ordentligt, vill ju ha världens killerbody när jag kommer dit! 😉 haha men lite mer trimmad iaf! 😉

Nu ska jag försiktigt resa mig ur soffan och göra mina övningar! 😉

Puss