Underbart väder!


moi 004

God morgon världen!

Vilket strålande väder det är idag! Jag blir så himla glad av att solen skiner in genom fönstret och väcker en på morgonen, idag ska jag ut och verkligen njuta av de vackra väder! Hoppas bara det håller i sig, det har redan börjat komma lite moln men jag har tilltro till solen idag! 🙂

Hehe det hände en spännande grej när jag sprayade blonderingsspraynen i håret idag, när jag sprayade underhåret började det fräsa och bubbla, haha shit jag trodde det skulle fräta bort håret så jag snabbt som sjutton torkade bort det och det verkar som håret sitter kvar, så jag antar att det var en liten balsam rest eller något som orsakade en kemisk reaktion med sprayen! Men jag kunde verkligen se framför mig hur allt mitt hår ramlade av och jag blev flintis! 😉

Nu är det dags för morgoncallanetics och frukost! 🙂 Ha en underbar dag!

Puss