Gliss Ultimate Repair


Sååå irriterande jag hade allt uträknat och så finns inte den grejen jag ville ha någonstans att finna, jag har gått igenom varenda affär jag kunde komma på till och med två antikbutiker, men ingenting! Gaaa jag blir tokigt! Jag måste hitta det!

Jaja när jag var inne på Åhlens och slet mitt hår hittade jag en annan sak som jag fastnade för istället, Gliss nya serien, Ultimate Repair, för extremt skadat hår, det passar  ju perfekt för mitt stackars hår! De hade dock bara schampo och balsam där och eftersom jag bara behövde schampo var det också det enda jag köpte, men är det bra ska jag lusläsa varenda butik efter inpackningen, för min börjar ta slut! 🙁 Men jag tycker det är himla konstigt att gliss hemsida är så usel på att uppdatera om sina produkter på svenska ingen av de två serierna jag har nu, Ultimate Repair eller Satin Relax finns med, trots att båda två finns med den Tyska sidan och och Satin Relax finns med den på Norska, men här i Sverige ska vi tydligen gå i blindo! Så jäkla dumt!

Men har ni köpt eller sett inpackningen får ni hemskt gärna berätta var! 🙂

Puss