Dagens Outfit


              

God kväll people!

Detta blev dagens outfit, skorna passade kanske inte perfekt, men de är så söta att jag var tvungen att ta med dem i alla fall, och svart passar ju till allt! 😉

Fick reda på att jag blivit godkänd på min sista tenta i alla fall, så jäkla underbart, för att annars hade jag inte haft en aning om hur jag skulle gjort annars! Men det är sååå jäkla skönt att jag inte behöver tänka på det mer i alla fall det ligger såå skönt bakom mig! Och jag har bara en tenta att plugga till nästa vecka! 🙂 Wii! 🙂

Kom och tänka på att jag knappt kommer ihåg hur man gör en sotning längre, hade tänkt att göra det idag, men det är för sent så tidigt i morgon ska jag göra världens läckraste sotningsvideo! 🙂

Men nu ska jag göra min kvällscallanetics och sen blir det sängen! Sov så gott!

Puss