Efter en vecka! 2


bikini 002callanetics efter 013

God förmiddag!

Skillnaderna är kanske inte enormt stora men sen har det ju också bara gått en vecka! 😉 Dock både känner och ser jag mycket större förändringar, än vad som ses på bilderna. Tyvärr hade jag glömt att jag hade skjortan på mig förra gången så tyvärr har jag ju ingen jämförelse upptill tyvärr 🙁 . Men nu har jag tagit bilder från alla håll så nästa måndag kommer det bli en närmare och bättre jämförelse, eller förresten kommer det nog inte ske förrän på tisdag, för på måndag ska jag ju till skolan och göra tenta så då blir det nog lite tajt med tiden! 😉

Puss


2 tankar om “Efter en vecka!

 • vmvm

  Kan bero på att ljuset faller annorlunda på bilderna 😉
  Inte direkt, men sotning tycker jag är roligt. Kanske så själva sotningen blir svart/riktigt mörkrun där det är ”mest” (du har gjort någon om jag inte minns helt fel men den var lite ljusare i sotningen).

  Emily: Kan vara så. 🙂
  Okej har ju köpt en matt svart ögonskugga så den kan jag ju prova att göra en sotning med! 😉 Men ikväll i så fall, vädret är för vackert nu för att vara inomhus i! 😉

 • vmvm

  Hade jag gissat hade jag gissat att skjortbilden är efter :O
  Gör en sminkvlogg snart, dom gillar jag! ;D

  Emily: haha ops, hoppas resultaten är större efter denna vecka! 😉
  Ska försöka, några förslag på vad för sminkning då?

Kommentarer är stängda.