Billigt shopping!


God kväll underbara läsare!

callanetics efter 007callanetics efter 008

Hihi idag har jag lyckats med riktigt billigt shopping, först köpte jag världens gulligaste lilla woodoodocka ur en myntautomat, kostade hela tio kronor! 😉 Men nästa köp var ännu billigare, det kom direkt ur garderoben! Haha gick igenom gamla bilder, och såg ett par super snygga skor som jag inte alls kommer ihåg att jag ägde! Haha så egentligen är det ju inte nya men jag kommer inte alls ihåg dem så de känns som nya och jag bara älskar dem, och de är såå sköna! 😉 Kan inte fatta att jag hade ett par så snygga och höga skor som jag inte kommer ihåg! Kass bild, jag vet men det blir kanske en bättre imorgon! 🙂 Ska ut med mamma imorgon, hon fyller år idag så vi får fira lite, så dessa blir nog pricken över i till morgondagens outfit! 😉

skor 002

Haha! Så dagens shoppning gick på hela 10 spänn! 😉 Men nu ska göra min kvällscallanetics, den är såå himla skönt, man blir gött avslappnad i hela kroppen! 🙂

Sov gott!

Puss