Plugga, callanetics och glass!!


Hello!!

Shit vad denna dag har gått fort kan inte fatta att det redan är kväll!! Tillbaka på jobbet igen och det känns som jag inte hunnit med något vettigt alls idag! Men men sånt är livet! Ingen idé att gråta över spilld mjölk! 😉 Nästa vecka blir det mindre jobb så då ska jag väl hinna med mer saker, ehh plugg typ! 🙁 Nästa måndag, alltså inte i morgon utan nästa, ska jag på tenta så jag måste verkligen plugga, plugga plugga nästa vecka! :S I morgon får jag också reda på om det är en eller två tentor jag måste göra näst nästa vecka! Håller verkligen tummarna att det bara blir en, blir det två blir det verkligen skit tungt!

Kom på att jag inte ska ta några efter callanetics bilder förrän imorgon, det är ju då det har gått en vecka inte idag! 😉 Haha ibland är det verkligen smojs i hjärnkontoret! 😉 Fast jag vet inte hur intresserad ni är av allt mitt snack om callanetics med tanke på att i min statistik över callanetics am filmen så står det att det bara är typ två som har tittat på dem, så jag kommer nog inte lägga upp någon över pm filmen om ni inte ber om det! 😉

Idag försökte jag vänja mig av med mitt Ben&Jerry-beroende med Rock Road glass istället, det gick inge vidare var inte alls samma sak, när det gäller glass få man verkligen vad man betalar för! 🙁 Det var som att försöka dricka pressbyråns äckliga kaffe när man är van vis Zoegas! Blir inte så lyckat direkt! 😉 Men samtidigt börjar jag bli ganska trött på glass så det ger sig kanske själv, tur att B&J inte har så många smaker som jag gillar iaf! 😉

Puss