I want home…


åhh nu får tiden gärna super mega fort!! Om 40 min slutar jag äntligen från jobbet efter 11 timmar! Det ska bli så skönt att få komma hem, även om jobbet är kul, är 11 timmar väldigt låångt tid och jag är helt slut! Särskilt nu på kvällen då jag inte har så mycket att göra, mest bara var till hands liksom! Då är det som att om man slappnar av för mycket kommer man att somna och hur pinsamt skulle det inte vara om hon som kommer efter mig hittade mig sovande i en fåtölj! Haha och jag som aldrig skäms för saker! 😉

Så fort jag kommer hem ska jag hoppa ur mina jeans och i mina mjukisbyxor och sätta på min underbara callaneticsvideo! 🙂 Fast jag kanske hinner ta en bild på dagens outfit innan jag hoppar ur den, var ju ett tag sen sist, kan ju beror på att mitt jobb är ganska fysiskt och då klär man sig mer praktiskt än snyggt men idag tycker jag, jag fick en ihop en bra blandning av båda! 😉

Gud vad jag skriver långsamt nu är det bara 30 min kvar så mycket tid för den lilla texten! Haha nu är jag flummig! 😉 Kanske skulle ta mig ett glas vin när jag kommer hem också! Ja de låter nice, efter träningen såklart, don´t drink and exercise! 😉

Se U Later Alligator!

Puss