Liten Lycka


ego 005

God morgon världen!

Hoppas ni har det underbart där ute! 😉 Måste säga att idag är jag ganska lycklig! Äntligen har det slutat regna! För stunden iaf, men jag hoppas det håller i sig, har fått dra runt Barbie på de senaste promenaderna bara för att hon vägrar gå när det regnar och det börjar bli lite jobbigt, promenaderna tar ju typ dubbelt så lång tid när hon håller på och är vrång så! Haha så hon förlorar ju på det genom att hon måste vara ute i skitvädret ännu längre!

Men sen är det ju fredag! Jag älskar fredagar, vet inte varför för jag ska ju jobba imorgon också så det är ju inte för att jag blir ledig, men det är nog något som ligger djupt rotat att fredagar betyder ledigt! 😉

Träningen går faktiskt riktigt bra, hann med både kvällcallanetics igår och morgoncallanetics idag! 🙂 Tror dock att jag stretchade lite för mycket i ryggen för den gnäller lite, men får bara ta det försiktigare ikväll! Det är faktiskt himla skönt efteråt man känner sig smidig och avslappnad! Love it! Tänkte jag skulle jämför med bikinibilderna jag tog och när jag har tränat i en vecka och i två, så får vi se om de blir några resultat! 🙂 Så på söndag kväll får vi se! 😉

Ikväll ska jag lyxa till det med spakväll! Då blir det ångning, och rengöring av porerna, fixa ögonbrynen, insmörjning och inpackning! mm vad jag känner för! 🙂 Längtar redan! 🙂

Puss