Prinsessa i Pentagram/ Page i Mynt


prinsessa i pentagram 001

Detta är ett av mina favorit kort, hovkorten används ofta som signifikatorkort och just detta är det jag brukar använda som symbol för mig själv, vet inte varför men dras verkligen till det, hon är så himla vacker och på något vis 80-talsaktig, okej jag vet att det låter knäppt men jag hade verkligen velat uppleva 80-talet!

Hovkorten tycker jag är de som är absolut svårast att tolka, jag vet inte om de symboliserar en person eller händelse, det står så olika om dem, men i min favorit bok (lilla tarotboken) står det att den handlar om;

Mynt Page: Bidrag

Meddelanden om pengar på väg…

Egenskaper, Ett barn som är mycket för planering och stillhet.

Men i min lek heter Pagen, Prinsessa istället, vet inte om de ger någon skillnad i tolkningen? För det är väldigt få böcker som tar upp dem, men i den lilla boken som följde med leken står det;

Prinsessa. En stark ung kvinna i ett vackert landskap med blommor i håret.

Tolkning: Ung, stark, löftesrik, översändande, älskar de materiella, bortskämd.

Gud vad rörigt det blev nu! Men jag hoppas på ekonomiska förbättringar! 😉

Puss