Kli!


 

God morgon gott folk!

Haha egentligen har Björn ingenting med min kli att göra men kom bara att tänka på honom, och klippet är så jäkla roligt att jag inte kunde låta bli att ta med det! 🙂 Även om ni alla säker redan sett det tidigare! 😉 Vissa saker kan man skratta åt många gånger! 😉

Men min kli som håller på att göra mig tokig är att jag fått minst 5-6 myggbett på samma ställe bak på vänster låret, det kliar så in i bomben!! Jag kan inte förstå hur jag lyckats få dem där, hade byxor på mig hela dagen igår och i sängen ligger jag på höger sidan så vänsterbenet ligger liksom längst in under täcket, plus att vi hade fönsterna stängda igår så jag förstår inte hur den kom in alls! Myggbetten sitter så nära varandra så det är svårt att se var de ena börjar och var de andra slutar, tror det är därför det kliar så in i… gud vad jag är sugen på att svära just nu!!

Jaja ska försöka träna lite så kanske jag kan glömma bort betten. Dagens kort kommer senare! 🙂

Puss