Dagens Kort–Två i Stavar


2 i stavar 002

God morgon mystiska världen!

Idag tänkte jag börja med en ny sak, som rubriken säger dagens kort, jag drar ett kort ur min vackra tarotlek som ska symbolisera min dag, och tolkar detta. Tanke bakom är att jag och kanske också ni ska lära mig/er lite mer betydelsen bakom korten! 🙂 Så varje kväll får vi se om kortet hade rätt! 😀

Dagens kort blev, Två i Stavar, min egna tolkning av kortet innan jag tar upp boken och läser innantill är att det är ett ganska positivt kort, med en vacker sol i bakgrunden och ett underbart landskap bakom den stolte mannen, det enda negativa jag kan se är kanske mannen min, då har ser ganska uppblåst ut. Mer kan jag nog inte säga på egen hand, kanske att bågen mellan stavarna står för gemensamhet, men vi får se vad boken säger;

Stav 2: Ambition

Stabil grund och lovande fortsättning. Ev. någon bonus eller oväntad hjälp!

Haha inte mycket rätt där förutom att det var ett positivt kort! 😉 Men det låter ju superbra det måste ju betyda att jag kommer lyckas med dagens träning och ridning! 🙂 Har redan hunnit med morgonens callanetics (Stolt ;)) så sen när jag kommer hem vid 14 ska jag ta med hundarna på förbränningspromenad och sen direkt till stallet och i kväll blir det kvälls callanetics! Träningsvärken är inte alls så påtaglig idag, kan gå som vanligt tex! 😉

Puss