Försov mig! ;)


lunch o frukost 003

God morgon!

Haha idag försov jag mig kraftigt! Hade tänkt gå upp vid halv åtta och hinna upp med hundarna och fixa ihop tvätten innan åtta då jag hade tvättid! Hehe men jag snoozade och råkade trycka av larmet så jag inte vaknade förrän tjugo över nio! 😉 Snacka om panik, kastade mig ur sängen och började slita ur lakanen ur sängen innan jag kände vilken jäkla träningsvärk jag hade, kan typ knappt gå!! Aj aj, det tog mer än tjugo minuter att få ner tvätten till tvättstugan! Haha!

Men nu är i alla fall tvätten fixad med och hundarna har fått komma ut också! 😉 Sitter och dricker kaffe och tittar Merlin, har alltid gillat den serien, men missade den alltid på teven, men nu blir det maraton! 🙂 I alla fall tills tvätten är klar sen ska jag ut till hästarna! 🙂 Men nu blir det frukost och morgon callanetics, hann faktiskt med kvälls callaneticsen igår också, men höll på att bråka med datorn så jag kunde inte klippa till en videosnutt över den! Men det ska komma ikväll! 🙂

Puss