Ny dag, Ny vecka!


grot 002

God morgon världen!!

Idag tänker jag strunta i att det är svårt att börja på nytt på en måndag, jag tänker lyckas i alla fall! Nu börjar mitt nya mer välmående liv, inga dieter, ingen tvångsmässig träning, inget kaloriränkande(det kommer bli svårast), utan bara god relativt hälsosam(för både kropp och själ) mat i lagom portioner(är trött på att få ont i magen för att jag inte slutar äta när jag är mätt) och träning som jag mår bra av! 🙂

Visst låter det bra! 😉 Haha kommer nog bli en blandning av super nyttig mat, som dagens grötfrukost och ganska onyttig mat som ben och jerry! 🙂 Gillar de upplägget! 🙂

Håller fortfarande på pillar med hur jag ska lägg upp min stretching så det kommer jag återkomma med lite senare! 🙂 Men förutom det står 15 mins förbränningspromenad, får nog ta den ute på industriområdet där ingen ser mig, hade nog känt mig ganska fånig att gå på stället med höga knän i parken, haha fast folk hade ju fått något kul att titta på! 😉 Sen ska jag även rida båda hästarna idag! känner mig otroligt pigg så jag tror jag ska orka allt! 🙂

Puss