Callanetics morgonträning


Hello! Älsklingen kom precis hem, för tidigt som vanligt, jäkla fusk jobb!! Ska strax åka ut med hundarna och köra lite förbränningspromenad. 🙂 Hästarna får vänta till i kväll! Kom fram till att det är lättare att göra träningen om man funderar mindre och tränar mer! 😉 Eller ja nu handlade det ju om stretchingen, men samma princip. 😉 Hittade en perfekt video från callanetics , som heter am, som man kan göra på morgonen, visserligen en del träning också men mycket skön stretching också!  Har klippt ihop en lite film över övningarna:

 

 

 

Eller ja de blev tre! 🙂 Var bara tvungen att ta med den sista snutten, så charmig! ;)  Vill verkligen ha hennes ben! 🙂 Tänkte klippa ihop en likadan film till ikväll, är det någon speciell övning ni gillar, kommentera, så kan jag lägga ut hela den! :) 

Puss