Abstinens!


ben-jerry-ice-cream-strawberry-cheesecake

Gud jag håller på att bli tokig, har börjat skära ner på konsumtionen av ben & jerry, till max en halv paket om dagen (fattar ni hur mycket de då har blivit av den varan??), inte bara för att jag kommer börja rulla fram med den glasskonsumtionen, men även för att glassen är svin dyr, 45kr för 500ml! Med ett paket om dagen blir månadskostnaden, 1350 kr ungefär! Det är ju sjukt mycket pengar för lite glass!!

Förvisso har jag inte hållit på i en månad än men ändå låter jag det flyta på så är jag ju snart där! Men det konstiga är att trots att jag inte hållit på särskilt länge har jag världens abstinens efter det, är alldeles skakig i kroppen och väldigt rastlös, himla tur jag inte är hemma, för då hade jag aldrig kunnat hålla mig från frysen. 😉 Helt sjukt! Tur jag inte är knarkare eller alkoholist, för jag har tydligt sjukt dålig karaktär, kan ju inte ens hålla mig från lite glass! Haha!

Tur jag i alla fall tränar och håller igång så jag tränar b ort det mesta av glassen! 😉 Hann med både ridning, Laura gick superbra, nedsittningen i traven gå absolut framåt! Så himla kul! 🙂 Och 10-mins träning, imorgon ska jag börja följa schemat men det kändes bra att tjuvstarta lite! 😉 Tänker nog även börjar stretcha varje morgon, känner mig så jäkla stel, som en gammal kärring och gillar inte det, men har inte riktigt bestämt hur än, men tror det kommer bli en del inslag ur callaneticsen, gillade den stretchingen! 🙂 Men det får jag fundera vidare på tills imorgon, och då kansek jag även sätter ihop en videosnutt över övningarna! 🙂

Puss