Träning!


God kväll gott folk!

Skit vad 11 timmar går fort, kändes som dagen var över och jag var tillbaka på jobbet innan jag hann med någonting alls! Fast egentligen hann jag med en hel del, det viktigaste var resan till mor och hämta Barbies allergitabletter! 🙂 Fick även med mig min BlackAdder- box! 😉 Så imorgon får det nog bli lite BA-maraton! 😀

Men det skönaste jag gjorde idag var ändå när jag klämde in ett 10-mins träningspass innan jobbet, det är verkligen så skönt när musklerna är lite lagom utmattade! 😉 Dock märktes de på stretchingen att det var ett tag sen jag gjorde träningen nu var mycket stelare än vanligt! Det får vi ändra på! Tänkte att jag skulle börja följa schemat exakt på måndag, det är ju även med konditionsträning varannan dag och träning varannan, så får vi se om det blir någon förändring! 🙂 Man ska ju få platt mage på sex veckor med träningen, men då ska man ju även äta en speciell diet och de skippar jag nog! 😉

Nu får ni sova så gott!

Puss