Första rollningen!


God morgon världen!!

Här har ni en väääldigt trött människa… Kom hem från jobbet för mindre än en timme sen! Sitter och försöker hålla mig vaken här i soffan, inte ens en kopp kaffe hjälpte, hade antagligen behövt en hel kanna för att vakna till liv! 😉

Men men skitsamma det var inte det jag ville berätta om ju! Utan nu går vi till det intressanta istället; Igår rollade jag pannan för första gången!! 🙂 Äntligen fick jag gjort det! 😀 Har läst på flera ställen om personer som undrar hur hårt man ska trycka, vilket jag nu tycker är en ganska fånig fråga, så hårt man klarar av skulle jag säga!! Aj som in i bänken vad ont det gjorde, antagligen tryckte jag inte tillräckligt hårt för det syntes inte minsta tecken på blod, men med tiden kommer man antagligen kunna trycka hårdare för att man vänjer sig! 😉

arr efter 1 rollning 002

Efter första rollningen, glömde ta innan men det har inte direkt hänt så mycket än! 😉

Nu tänker jag rolla ca 2-3 gånger varannan vecka till att börja med, men jag vet inte om jag vill dra ner på det lite kanske, vill inte att det ska läka för fort heller min kropp har en tendens att läcka ihop för fort vilket resultera i fula ärr och vill ju inte att det ska bli fler liksom! 😉

Nu blir det frukost!

Puss