Strosa i Malmö 2


God morgon underbara läsare!

Igår var det full rulle! Vaknade med huvudvärk, woho! Så jag kom egentligen inte igång förrän vi åkte mot Malmö, såklart försenade, som tur var, var även min systers tåg försenat, så vi kom faktiskt till Malmö samtidigt! 🙂

Sen blev det en hel dag med att gå runt och strosa på Malmös gator, det var så varmt så man höll på att storkna! 😉 Men det blev en riktigt trevlig dag iaf! 🙂 Lyckades både hitta Jelly Beans och frågade en makeupartist var hon köpte sina engångs mascara borstar som jag har leta som en tok efter att hitta, och hon var väldigt hjälpsam så jag hittade en sida där de sålde! WOHO! Hittade även en massa annat smink så det lär lätt bli en beställning därifrån!

Men nu ska vi äta frukost, se u later!

Puss


2 tankar om “Strosa i Malmö

Kommentarer är stängda.