Den andre = en bra dag!


God morgon världen!!

Idag är det den andre! Detta kan inte bli annat än en superbra dag för ny startande! 🙂 Idag ska jag träna, äta rätt(ingen b&j glass, som det har blivit VÄLDIGT mycket av de senaste) inte sitta framför teven, gå en lång promenad med hundarna och rida båda mina troll! 🙂 Ja så fort jag har slutat jobba alltså! 😉 Att jag inte gör en nystart den förste är för att det är alldeles för stor press på den förste då ska alla börja sitt nya liv så det slutar alltid med pannkaka därför är det bättre att börja den andre! 😉

Haha jag blev så arg på mig själv igår, försökte sätta fast lösögonfransarna, men de limmet som följde ved funkade såklart inte, till de ena paret hade limmet tom stelnat och gick inte allt få ut, så jag gav upp alltihop och tänkte att jag får köpa nytt lim idag och försöka igen. Sen sent igår kväll kom jag på att jag ju har ett sprillans nytt lim som jag kunde använt!! Intelligent värre! 😉 Så jag får göra ett nytt försök  ikväll igen! 🙂

frans 001

Mitt bästa försök, men som ni ser ville den inte fastna och då heller inte böja sig efter fransraden så den sticker rakt ut där fram! 😉

Men det var en annan sak jag upptäckta att jag måste köpa i alla fall, desinficeringsmedel till rollern, så jag äntligen kan få prova den, för det hade jag också tänkt göra igår men vågade inte utan ordentligt med desinficering!

Puss