Trött!


God morgon underbara läsare!

Gud vad trött jag är idag! Snark…. Semester efter semestern hade varit gött idag! 😉 Haha nä underbart att gå till jobbet, de pass jag ska göra idag är ett av de roligaste, då man hinner med att hitta på med såå mycket och helgob är verkligen inte fel! 🙂

Det ena som gör att jag hoppas tiden går så fort som möjligt är för att jag vill hem och prova mitt nya smink och äntligen kanske få prova en sväng med dermarollern, har ju liksom haft den i flera dagar nu utan att hunnit med att använda den, det har verkligen var hur mycket som helst de senaste dagarna!

Men nu kommer det lugna ner sig lite grann, kommer fortfarande jobba ganska mycket men inget mer planerande och fixande inför resor, för nu får jag stanna hemma ett tag, snart är också sommarlovet slut då är det dags att gå tillbaka till skolan! 😉

Men nu måste jag springa!

Puss