Såå trött


God kväll…

Efter 11 timmars jobb var jag mycket tröttare än jag trodde, så nu ska jag sova, har fortfarande inte hunnit(orkat) prova min ny grejer! Men i morgon blir det bara 6 timmars jobb, så då är jag hemma lite efter 14, då jag ska väl orka gör något! 😉 Måste också till Malmö imorgon, har en bok som redan gått över tiden på biblioteket, så den bara mååste tillbaka, se såg jag en affär med massor med skitcoola lösögonfransar som dessutom var riktigt billiga, så får se om jag inte kan få med mig några sådana hem också! 😉

Nä nu vill inte ögonen hålla sig öppna länge och jag måste försöka få nästan 8 timmars sömn, det har varit dåligt med den varan, särskilt som mardrömmarna avlöser varandra, inatt drömde jag att jag fel medicinerade en tant, satte en spruta i armen, för att de verkade humanast, de andra högg henne typ i smalbenen, och på grund av min spruta fick hon hjärnhinneinflammation, så går det när man är dumsnäll. Man känner sig verkligen i toppform efter en sån dröm! 😉

Sov gott!

Puss