Paket och shoppning!


paket o shopping 002

Fick mina dermaroller redan idag! Det kan man kalla snabb leverans, betalade dem liksom igår! Ska prova första gången ikväll så får vi se om jag klarar av det utan smärtstillande, är lite tveksam! Men annars får jag köpa emlasalva imorgon.

paket o shopping 004

Upptäckte när jag sminkade på jobbet idag att jag behövde ett genomskinligt läppglans så jag slank in på Åhlens för att köpa ett, det slutade med tre och ett nagellack, haha, men jag har funderat på ett gult nagellack ganska länge så nu köpte jag ett från Viva la Diva i färgen 26 ljus gul för 35:- ska prova det sen! 🙂 Det genomskinliga var också från Viva la Diva i färgen 1 Ice Cube, att jag köpte just det var för att det innehöll aloe vera och vitamin e, vilket lät super! 🙂 Kostade 65:-

Sen hittade jag Isadora Fruity Amazing Glaze i färgen 37 pineapple tänkte de kunde matcha nagellacket, plus att de var jätte billigt, 19:-

Och till sist kunde jag inte låta bli att prova MaxFactor Lipfinity Lasting Lip Tint med färgnr 7. Var extrapris så det kostade bara 99:- Super fin färg, dock kändes det som att måla med en tuschpenna och var väldigt matt, dock satt det väldigt bra, inga läppavtryck på glas :), och la man bara på lite läppglans blev det skitfint! 🙂 Får 3+/5, lätt att applicera och fin färg, men lite för matt och tuschpennekänslan drar ner betyget.

Recensioner på det andra kommer senare! Har även köpt en ny aloe vera och en ny kruka till den andra, mer om det och bilder kommer senare! 🙂

Puss