Aloe vera


Hihi upptäckte att det igår var det precis ett halvår sen jag köpte min förra aloe vera, så det är ju nästan lite traditionellt att köpa en ny idag! Men måste säga att min andra mådde bättre än denna stackare gör, får se hur lång tid det tar innan den hämtar sig! Har till och med stabiliserat den med lite glasspinnar och och garn. 😉

Men det var i alla fall helt underbart att flytta över min bebis i den nya krukan, när jag tog upp den ur den andra krukan var det typ bara rötter och nästan ingen jord alls så det var verkligen välbehövt. Dock får det inte bli mycket större, då kommer jag inte kunna flytta den sen, är skit tung nu! 😉 Den har även fått en massa sticklingar, så nu ska jag söka på hur man bäst delar på dem. 🙂

27-01-11aloevera 004

före och efter 6 månader på min bebis, den har blivit ca 3 gånger större! 🙂

aloevera 001

Min nya visst ser den ynklig ut!

Puss