Hårmirakel!


mirakel 003

God kväll!

Strax dags för sängen, en ny dag imorgon! 🙂 Men först måste jag bara berätta om den underbara medicin som mitt hår fått idag! 🙂 Måste säga att jag är supernöjd med mina nya produkter! Kan typ inte sluta dra fingrarna genom håret(vilket är något jag aldrig kunnat göra, när det är blöt innan) det är så lent och lätt att dra igenom!

Dock är håret fortfarande blött så jag kan inte ge det slutliga betyget förrän imorgon, men just nu är det full pott iaf! 🙂

Plus att det doftar helt underbart! Till och med älsklingen la märket till det, och han märker aldrig någonting! 😉

Nu ska jag använda min hudvårdsserie en andra gång, det enda jag har att säga om den än så länge är att gelcreamen lägger sig helt underbart utan se fet ut! 🙂 Mer om den imorgon! Sov gott!

Puss