Dermaroller 1


rollerroller2

Förresten jag höll på att glömma, har fallit i dermaroller-gropen, igår beställde jag två dermaroller från tradera, köpte den nya storleken med 540 nålar, då de skulle göra mindre ont stod det. Köpte storlekarna 0,5mm och 1,5mm, den lilla ska jag använda på älsklingens flint, för att se om man verkligen kan få tillbaka håret genom rollning. Älsklingen är sådär sugen, då han hellre hade varit helt flintis så han slapp raka, men jag lyckades övertala honom! 😉 Den andra ska jag använda på mina ärr i ansiktet, hoppas kunna få dem lite mindre, särskilt det i pannan som jag inte kan sluta irritera mig på! 🙁

Hon lovade att skicka det idag, super trevlig tjej, så med lite tur kanske jag har de redan till imorgon, ska bli så coolt att prova! Har efter lite runt surfande tänkt rolla 2-3 gånger i veckan varannan vecka! 🙂

Detta kommer bli en smärtsam följetång! 😉

Puss


En tanke om “Dermaroller

 • StinaG

  Hej Emily

  Du kommer bli supernöjd med resultaten dermaroller ger, det är jag säker på… Jag ville bara tipsa, det finns de som avråder från att köpa dermaroller på tradera eftersom kvaliteten på rollern inte går att säkerställa.

  Det går också att beställa dermarollers på http://www.Beautyroller.se En svensk leverantör med Ok priser och snabba leveranser.

  Rulla lungt!

  Positive vibrations/StinaG

Kommentarer är stängda.