Demons & Angels


shopping 002

God middag världen!

Jag kan väl inte annat än säga att jag älskar den 27-de! Enda dagen på hela månaden när man kan unna sig något litet utan minsta lilla skuldkänslor! 🙂 Och idag har jag verkligen shoppat loss totalt! 😉

Fick äntligen köpt Demons & Angels boxen som jag har gått och suktat efter i flera veckor! Har visserligen hört mycket negativt om den men vill ändå ge den ett försök, särskilt som jag kom över den så himla billigt, 79:- på Rusta, kollade upp och köper man dem löst blir slutsumman 238 :- så jag sparade alltså 159 spänn, woho! 😉 Det som då ingår är rengörings mousse, ansiktsvatten, djurrengörande scrub och återfuktande gelcream!

Sen blev det även ett supergulligt diadem, en vaniljdoftande ansiktsmask och två gulliga nagelfilar! Allt som allt gjorde jag slut på hela 121 spänn! 😉 Haha! Men måste även köpa inpackning sen så summan kommer öka lite! 😉

Plus att jag har faktiskt beställt en sak, eller snarare två från tradera, men måste sticka nu så det får vi ta senare!

Puss