Städdag!


Idag har älsklingen bestämt att vi ska städa hela lägenheten, han håller på att bli tokig på alla grejer som ligger i drivor överallt! 😉 Största problemet är nog mina kläder, men det är inte så konstigt att de ligger överallt för jag har så mycket kläder att de inte får plats i garderoben/byrån! Så nu fick jag älsklingen att rensa ur ett par lådor ur hans byrå (nej det var inte kläder han rensade ur utan massa teknik prylar och skit!) Så nu ska alla mina kläder undan! 😉 Ska bli ganska skönt att kunna hitta något utan att behöva göra utgrävningar i klädhögarna! 😉 Kanske får en lite mer varierande stil också, när jag inte orkar göra utgrävningar och alltid får på mig de som ligger övers i högarna! 😉

Förresten har jag kommit på att jag älskar att städa för man hittar alltid så mycket roliga saker! 🙂 Som mitt fina armband, som älsklingen till mig i Falsterbo förra året!

fynd 012

Nä detta var bara en kaffepaus nu måste jag tillbaka!