Inga mardrömmar!


God morgon världen!

Sitter här och dricker kaffe, ska strax ut till hästarna, vi är idag bjudna på fick nere på stan senare idag av två av älsklingens systrar, den ena har jag aldrig träffat så det ska bli jätte spännande. Men vi vet inte riktigt när vi ska dit så jag tyckte det var bättre att ta hästarna direkt på morgonen så man slipper stressa med de sen! 😉

När jag vaknade i morse var det en sak som fascinerade mig, trots alla hemskheter vi diskuterade igår och allt hemskt jag sökte upp, fy det händer verkligen fasansfulla saker med stackars djur, visste ni t.ex. att i kina har det ingen djurrättslag överhuvudtaget?! Vidrigt! Och igår kväll hade jag verkligen svårt att sova, allt det hemska spelades upp som en film i huvudet på mig gång på gång! Trodde verkligen mardrömmarna skulle bli fasansfulla i natt, men för en gångs skull hade jag inte en enda mardröm inatt, det enda jag kommer ihåg var typ att jag åt en underbar frukost på ett lyxhotell och att jag fick en ansiktsmask. 😉 Det var som att hemskheterna har upptagit mina tankar så länge att mitt under medvetna ville skona mig från mer.

Nu är kaffet snart slut och jag ska byta om till stallkläder, men ha en underbar lördag!

Pss