Amandoline


Hann bara med Amandoline innan älsklingen ringde, vi skulle ju på fika med hans systrar, men visste inte när, så när jag precis var klar med Amandoline ringde han och då fick jag åka hem, Laura får vänta tills i kväll.

Men tillbaka till ridningen, Amandoline gör verkligen framsteg varje dag, hon har blivit såå mycket starkare i galoppen,, vi har börjat träna galopp från skritt och det går faktiskt riktigt bra, bara ett travsteg från en ren fattning! 🙂 Sen tränade vi serpentinbågar, hon är så himla smart, fattar direkt vad jag menar, dock blev bågarna lätt lite för små, så 4 bågar gick mycket bättre än 3 bågar, men det får vi träna mer på! 😉

I morgon hoppas jag kunna haffa någon av de andra tjejerna så Amandoline kan få komma på en tur i naturen också! 😉

Nu ska jag dricka kaffe och tvätta bort min 10-mins sminkning sen ska det bli en mask och hoppas regnet går över så jag kan rida Laura, för vi ska kanske till älsklingen syster ikväll, så vill hinna med det innan.

Puss