Hur mycket är djurplågeri värt? 2


Har suttit och diskuterat med en tjej på facebook en bra stund nu, hon vill att jag ska bli testperson för hennes nystartade företag, de ska tillverka skor i krokodil och ormskinn. Från börjar verkade det intressant, jag menar vem vill inte ha gratis skor liksom? 😉 Sen kom ju förstås haken, djuren flås levande för att skinnet tydligen blir bättre då, jag sa direkt nej tack, är helt emot djurplågeri!

Men så började hon fråga om jag skulle ändra mig ifall värdet var högre, sa redan innan att det skulle vara värda runt 10 000, nu skulle de vara värda 50 000, då kändes det verkligen som en bluff, men jag sa att hon skulle ju ändå vara tvungen att hitta köpare senare som ville betala stora pengar för djurplågeri. Då sa hon istället att hennes sista bud var ett par skor(värda ca 10 000) och 40 000 i kontanter. Haha då var jag helt säker på bluffen och sa visst, det kan ju liksom inte vara sant, vi började snacka om färg, form, storlek mm.

Så tillslut frågade hon om jag var riktigt säker på att jag verkligen ville göra det, kunde ju inte ångra mig efteråt liksom, jag blev liksom stel, och började fundera, tänk om det verkligen var sant, herregud även om chansen är en på miljonen, tänk om jag skulle bli skyldig till att en orm blir flådd levande!

Men samtidigt tänk att få ett par superläckra highheels i ormskinn och 40 000 i kontanter, det hade ju egentligen varit helt otroligt, snacka om att förändra hela mitt liv(lite iaf ;)) det enda jag måste gå med på är att man flår en levande orm i 1-2 min innan man avlivar den. Fast samtidigt måste man vara ganska iskall för att kunna leva med en sådan grej. Sa att jag skulle fundera på det, vad skulle ni göra? 😉

Puss


2 tankar om “Hur mycket är djurplågeri värt?

 • Linnea

  Det låter ju verkligen som en bluff.. Vem ger iväg 40 000 spänn bara sådär för att nån ska testa ens skor?
  Jag skulle nog gått med på det dock bara för att jag är nyfiken på om det verkligen skulle va sant^^
  Se upp så hon inte försöker lura dig bara.. Hon kanske säger att hon behöver dina kontouppgifter o så för att sätta in pengarna sen, och då vet man ju att det är hon som försöker lura dig..

 • .

  Varför skulle hon ge dig 40k i cash för att du tar emot ett par skor när det säkerligen finns folk som skulle döda för såna!?
  Hade skitit i det direkt. Någon som betalar för man ska bära ett par skor har någon skruv lös.
  Tänk om det skulle va din häst som blev flådd levande, är skorna lika lockande då?
  Djur som djur..
  Tror du förstår min poäng.
  Låter något för bra för att vara sant är det oftast det :/

  Emily: Usch, nä min stackars älskling, hade heller blivit flådd själv än låtit någon flå henne! Den sista meningen var precis vad jag sa till min kille! 😉 Puss

Kommentarer är stängda.